SCOH Invalpool

onderwijs en peuteropvang

Nieuws

SCOH Peuterscholen starten campagne op sociale media

30-05-2018
Misschien heb je het al gezien op Facebook of Instagram: de peuterscholen van SCOH zijn een promotiecampagne op social media gestart. De advertenties zijn het begin van een grotere campagne die in september en december zal plaatsvinden.

Het is belangrijk dat de instroom van de peuterscholen stabiel blijft. Niet alleen kunnen we op die manier veel peuters helpen bij hun ontwikkeling, de peuterscholen zijn ook heel belangrijk voor de instroom van de basisscholen. Door de nieuwe Harmonisatiewet staan de peuterscholen onder druk, sommige kinderen mogen nog maar twee in plaats van vier dagdelen komen.

Daarom is SCOH een marketingcampagne gestart. Daarmee willen we de peuterscholen zichtbaar maken in Den Haag, de naamsbekendheid vergroten en zo de instroom stabiel houden.
De campagne op Facebook en Instagram is slechts het begin. In september en december zullen er door heel Den Haag stadsbussen rijden ter promotie van de peuterscholen en komen er diverse abri’s in de buurt van peuterscholen en Centra voor Jeugd en Gezin.

Delen
Terug naar overzicht