SCOH Invalpool

onderwijs en peuteropvang

Aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden, dan kunt u contact opnemen met de peuterspeelzaal of langskomen om een afspraak te maken. Tijdens het informatiegesprek kunt u een indruk krijgen van de gang van zaken en de sfeer. U kunt ook het inschrijfformulier hieronder invullen. Een maand voor de plaatsingsdatum - wanneer uw kind 2,5 jaar is - krijgt u een seintje over de plaatsingsdatum. Soms heeft een peuterspeelzaal een wachtlijst.

Vraagt u kinderopvangtoeslag aan en zoekt u het registratienummer van één van onze locaties? Kijk dan hier

Inschrijfformulier

  • Inleiding
  • Locatie
  • Gegevens kind
  • Gegevens ouder(s)
  • Gegevens controleren

Stap 1: Inleiding

Wat fijn dat u uw kindje wilt aanmelden voor een peuterschool van SCOH. Uw peuter is van harte welkom om bij ons te komen spelen en leren. Vanaf 2,5 jaar kan een kind worden geplaatst, maar inschrijven kan al eerder. We kunnen dan alvast een plekje voor uw peuter vrij houden.

Dit inschrijfformulier bestaat uit vijf stappen. U kunt via het menu links makkelijk weer terug, als u iets wilt veranderen. Houdt u gegevens zoals BSN-nummers en telefoonnummers alvast paraat, die heeft u straks nodig. De gegevens die u invoert, gebruiken wij voor de subsidieverantwoording.

Mocht u problemen ondervinden bij het invullen van dit inschrijfformulier, schroom dan niet om contact op te nemen met ons. We helpen u graag verder. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken via 070-3110199 en peuterscholen@scoh.nl. Of wandel eens binnen bij één van onze 22 locaties. Daar liggen papieren inschrijfformulieren en kan een medewerker u helpen met invullen.