nieuws

Schooldirecteuren en zij-instromers op speeddate

11-12-2019
Voor onze scholen zijn we altijd op zoek naar nieuw onderwijstalent. Ook wanneer je (nog) niet de papieren hebt om voor de klas te staan, ben je bij SCOH van harte welkom. Speciaal voor mensen die de overstap naar het onderwijs willen maken, maar zonder relevantie lesbevoegdheid, organiseren we een Meet-up. Ben jij erbij?

Maak kennis met SCOH, ontmoet directeuren die na de zomervakantie daadwerkelijk plek hebben voor een zij-instromer in hun team en ontdek of een nieuwe baan voor de klas voor jou is weggelegd. Het kan tijdens de Meet-up, die plaatsvindt op donderdag 6 februari 2020. Tijdens deze bijeenkomst vertellen we je meer over onze organisatie en wat we zij-instromers te bieden hebben. Het doel van de Meet-up is om zij-instromers kennis te laten maken met het onderwijs en hen de gelegenheid te bieden om informeel in gesprek te gaan met schooldirecteuren.

Pabo
Hoe we dit doen? Door te gaan speeddaten! Onder het genot van een hapje en een drankje kan je al je vragen over het onderwijs stellen aan de aanwezige directeuren. Heb je een klik met de directeur en wil jij graag eens een dag meelopen voor de klas? Plan dan na de bijeenkomst een afspraak in. Wie weet vind jij een geschikte match en start je binnenkort met een assessment én de pabo.

Nog even in het kort
Wat:          Meet-up voor zij-instromers
Wanneer:  Donderdag 6 februari 2020
Waar:        Café Blossom
                  Anna Paulownastraat 70C 
                  2518 BH Den Haag
Tijd:     17.00 – 19.00

Wil jij erbij zijn? Meld je dan aan via deze link: http://eepurl.com/gqmQvD.
 

Delen
Terug naar overzicht