nieuws

Warm welkom voor nieuwe SCOH-medewerkers

07-11-2019
SCOH heeft dit schooljaar diverse nieuwe medewerkers mogen verwelkomen. Daar zijn we uiteraard ontzettend blij mee en daarom stond er op dinsdag 15 oktober voor alle nieuwe collega’s een startersborrel op de agenda. Een mooie gelegenheid om met elkaar kennis te maken.

Goede leerkrachten werven, daar zet SCOH-recruiter Gerdien van Druten zich voor in. Gerdien: “Dat is een flinke uitdaging in zo’n krappe arbeidsmarkt. SCOH heeft nieuwe leerkrachten veel te bieden, maar de concurrentie is groot. Gelukkig hebben we toch meerdere vacatures kunnen vervullen. Om dit personeel een warm welkom te geven en tegelijkertijd kennis te laten maken met SCOH en het stafbureau, hebben we hen allemaal uitgenodigd voor een borrel.”
 
Het werd een leerzame en gezellige middag: “Gerard van Drielen, voorzitter van SCOH, was aanwezig om meer te vertellen over het bestuur en de strategie voor de komende jaren. Ook hebben we onze nieuwe collega’s meer verteld over de doorgroeimogelijkheden binnen SCOH, het Kenniscentrum waar we trainingen en cursussen voor de medewerkers verzorgen en het Researchlab waar zij hun vragen over hun onderwijspraktijk kunnen stellen. Het was een geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar.”

Delen
Terug naar overzicht