Centrum & Haagse Hout

Scholen

Scholen die onder deze kieskring vallen zijn:
  • Kindcentrum Wondersteboven
  • Oranje Nassauschool
  • Van Hoogstratenschool
  • Waalse Louise de Colignyschool
  • Jan van Nassauschool 
  • Prinsehaghe 
  • Meester Schabergschool

Vertegenwoordigers

In de GMR is Thuy Dao vertegenwoordiger voor de ouders en Angelo Witmus vertegenwoordiger voor het personeel. Hieronder stellen zij zich aan je voor.

Angelo Witmus (personeel)
Mijn naam is Angelo Witmus, 63 jaar jong en al ruim 30 jaar actief in het onderwijs. Ik ben getrouwd met Angelique, ook actief als leerkracht op de Oranje Nassauschool. Samen hebben we drie kinderen. Nog altijd sta ik met veel plezier en passie voor de groep. Ver terug in de vorige eeuw ben ik begonnen in het VSO (voortgezet speciaal onderwijs) en al snel daarna ben ik overgestapt naar het primair onderwijs. De laatste 28 jaar geef ik les in het Benoordenhout, waarvan de laatste 20 jaar op de Oranje Nassauschool. Dit doe ik nog altijd met veel plezier en passie! Op dit moment heb ik groep acht onder mijn hoede. Ik sta bekend als een gepassioneerde, actieve en energieke leraar die wil dat ieder kind optimaal presteert, waarbij plezier en vertrouwen de belangrijkste twee elementen zijn om dat te bereiken. 

Binnen de GMR ben ik het nieuwste lid. Door out of the box te kunnen en willen denken en met mijn constructief kritische houding ga ik er vanuit dat ik alle betrokkenen binnen de SCOH een stapje verder kan helpen om de doelstellingen te bereiken. Het onderwijs staat bekend als vitaal beroep en alleen al daarom moet en kan er veel meer aandacht naar deze sector. Ik draag daar graag mijn steentje aan bij, vanuit mijn kennis, netwerk en ervaring. Heb je vragen? Bel of mail gerust!