Laak, Moerwijk & Schilderswijk

Scholen

Scholen die onder deze kieskring vallen zijn:
  • Comenius
  • De Ontmoeting
  • Dr. J.A. Gerth van Wijkschool
  • Ds. D.A. v.d. Boschschool
  • P. Oosterleeschool
  • Paul Krugerschool
  • Prinses Ireneschool
  • De Horizon

Vertegenwoordigers

In de GMR is Paolo Sanchez vertegenwoordiger voor de ouders en Dinemarie Leder vertegenwoordiger voor het personeel. Hieronder stellen zij zich aan je voor.

Dinemarie Leder
Mijn naam is Dinemarie Leder en vanuit het gebied Laak, Moerwijk & Schilderswijk ben ik GMR-lid vanuit de personeelsgeleding. Ik werk 17 jaar op de Gerth van Wijkschool in Laakkwartier en heb 18 jaar op de vd Boschschool gewerkt in Moerwijk. Ik ben op dit moment leerkracht van een groep 3. Daarnaast ben ik leesspecialist en geef verschillende leesinterventies op school. Ik heb de Master SEN opleiding gedaan en dat heeft er voor gezorgd dat ik mij verder heb kunnen ontwikkelen. Doordat ik de afgelopen jaren in de MR ben gegaan van mijn huidige school en lid ben geworden van de OPR van het SPPOH is mijn blik op het onderwijs alleen maar breder geworden. Het spreekt mij aan om mee te kunnen denken over het onderwijs. En daarom heb ik de uitdaging aangenomen om plaats te nemen in de GMR.

Paolo Sanchez
Hallo iedereen, ik ben Paolo Sanchez, Student Software Engineering en de broer van Israfil & Chanan uit groep 5 van de Prinses Irene School. Sinds februari 2020 ben ik gekozen om als ouder het district Laak, Moerwijk & Schilderswijk in de GMR te vertegenwoordigen. Ik heb zelf ook 2 jaar in de MR gezeten van een andere school in Den Haag. Als ouder vind ik het belangrijk dat kinderen uitdagend en modern onderwijs krijgen zodat ze zo goed mogelijk worden voorbereid op de middelbare school. Ik vind het ook erg interessant om op besturingsniveau actief te zijn voor de SCOH en onderwijs in het algemeen. Ik neem een frisse en kritische blik mee van buitenaf en zo probeer ik in GMR bij te dragen. Uiteraard in samenwerking met de verschillende MR-leden uit het district. Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het dan ons weten.