Loosduinen & Segbroek

Scholen

Scholen die onder deze kieskring vallen zijn:
  • Bavinckschool
  • De Elout
  • De Vliermeent
  • O.G. Heldringschool 
  • De Spiegel 
  • Ds. W.E. den Hertogschool

Vertegenwoordiger

In de GMR is Rogier van Soest vertegenwoordiger voor de ouders en missen we nog een vertegenwoordiger voor het personeel. Hieronder stellen zij zich aan je voor. 

Rogier van Soest
Ik ben Rogier van Soest en sinds dit jaar lid van de GMR. Naast de GMR ben ik tevens lid van de MR van De Vliermeent. Ik ben de trotse vader van Bram (2013) en bijna 15 jaar gelukkig met mijn vriendin Kim. Sinds ruim twee jaar wonen we met veel plezier in de vruchtenbuurt. In het dagelijks leven ben ik fiscaal jurist en ondersteun ik bedrijven in het maken van strategische keuzes. Hierbij kun je denken aan bedrijfsovernames, fusies, onroerende goed transacties en innovatie.

Het onderwijs is de sleutel naar geluk en de basis voor een gezonde maatschappij. Wij zullen moeten blijven investeren in onderwijs en dus innovatie om onze goede economische positie te behouden. Als GMR hebben wij een belangrijke rol binnen de stichting om mee te denken en te adviseren voor het behouden van innovatief en goed onderwijs. Daar waar de SCOH voor staat. Ik ben dan ook heel blij dat ik hier aan bij kan dragen.

Vacature

De GMR heeft een vacature voor personeel in de kieskring Loosduinen & Segbroek en een vacature voor ouders in de kieskring Centrum & Haagse Hout. Wat betreft personeel zouden wij het prettig vinden als ondersteunend personeel aansluit bij de GMR, zo worden alle medewerkers vertegenwoordigd in de GMR. Natuurlijk sluiten we de overige medewerkers niet uit, iedereen mag zich verkiesbaar stellen! Ook als je niet in de MR zit. Als er voor een zetel slechts één kandidaat is, wordt deze kandidaat automatisch gekozen.

Meer informatie over de GMR vind je in onze videoboodschap van de vorige verkiezingen. Ook kun je mailen naar gmr@scoh.nl of bellen met Manon Krol op 06-20625899. Direct aanmelden kan via het aanmeldformulier. Ken je iemand die geschikt is voor de GMR? Ga gerust met hem/haar in gesprek!