SCOH zoekt enthousiaste pedagogen voor nieuwkomersgroepen

Voor de zogenaamde SCOH-landingsplaatsen zijn wij op zoek naar pedagogisch bekwame mensen die voor de groep willen staan. Aanvullend zoeken we mensen die activiteiten met de leerlingen ondernemen zoals sport, spel, dans, creatieve vorming en sociaal-emotionele activiteiten.  

Wat zijn landingsplaatsen?

Momenteel zijn er te weinig Nieuwkomersgroepen in Den Haag. Om te voorkomen dat leerlingen onwenselijk lang thuiszitten starten we Landingsplaatsen. Doel is om de leerlingen een schools dagritme te laten ervaren, kennis te laten maken met de Nederlandse taal en socialisatie kan plaatsvinden door middel van sport en spelactiviteiten. 

Meer weten? Bekijk de vacature op onze website.

we need you

Meer Actueel

Leyenburg lunch

Bij SCOH houden we van een mooie band tussen de scholen en hoe deze samenwerking iedereen laat groeien. Een goed voorbeeld?

foto

Een mijlpaal is bereikt: de 100ste deelnemer van SCOH in Heel Holland Leert! In april nam de 100ste deelnemer van SCOH deel aan Heel Holland Leert.

basisschool kinderen vieren iftar oftewel suikerfeest

Marokkaanse donuts, briwats met kip en barrir: basisschool de Ontmoeting en de Oranje Nassauschool vierden samen het Suikerfeest. De basisscholen ontmoetten elkaar, deelden gerechten en leerden elkaars tradities.