Altijd op de hoogte?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, zo ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond SCOH.

.
Ouder met kind in gesprek met de juf

Op dinsdag 26 september is het de Dag van de Voorschool! Op deze dag kunnen Haagse ouders/verzorgers van jonge kinderen een kijkje nemen bij voorscholen in de buurt. Er zijn rondleidingen en ouders kunnen hun kind direct inschrijven.

kinderen

Het nieuwe schooljaar 2023 - 2024 is van start gegaan, en wij bij SCOH zijn verheugd om onze leerlingen te verwelkomen voor een fantastisch jaar vol mogelijkheden.

rennende kinderen

Met de publicatie van ons jaarverslag 2022 laten we zien wat SCOH - met haar (peuter)scholen - bereikt heeft. En waar wij elke dag ons bed voor uitkomen: zorgen voor een kansrijke toekomst midden in Den Haag, midden in de samenleving.

video

Woensdag 24 mei werd Sporthal Ockenburg gevuld voor ons jaarlijkse volleybaltoernooi. Dat dit toernooi in de belangstelling staat blijkt uit het feit dat er dit jaar maar liefst 48 teams (!) zich inschreven hadden. Daarmee zat het schema propvol.

rene tromp

De nieuwe strategische koers van SCOH biedt handvatten in een veranderende maatschappij 

persfoto koetsveld

Lessen in digitale geletterdheid in het speciaal onderwijs schieten tekort ten opzichte van het reguliere onderwijs. 

meisje

Wij zijn blij om onze nieuwe koers te presenteren, waarin we onze visie en focuspunten voor de komende zeven jaar uiteenzetten.

Op 31 mei werd Andersom Den Haag feestelijk gelanceerd.

we den hertog

‘Als de politiek en inspectie zich alleen maar afzetten tegen het onderwijs, brengen ze veel schade teweeg’ aldus René Tromp in een interview met 

ijskoersman

Tijdens de Eindejaarsbarbecue hadden we de eer de IJskoersman te verwelkomen, die ons meenam op een smakelijk avontuur van de strategische keuzes. De ijsmaker heeft de koers in zes verrukkelijke smaken (o.a.

volleybaltoernooi 23

Woensdag 24 mei werd Sporthal Ockenburg gevuld voor ons jaarlijkse volleybaltoernooi. Dat dit toernooi in de belangstelling staat blijkt uit het feit dat er dit jaar maar liefst 48 teams (!) zich inschreven hadden. Daarmee zat het schema propvol.

maxima o3

Dinsdag 23 mei werd het startschot gegeven van het programma ‘Meer muziek in de Klas’.

Petra

'We kunnen niet zonder elkaar richting de toekomst'. Met die gedachten trapte René Tromp de dag af.

banenmarkt

Op vrijdag 14 april 2023 organiseren we een SCOH Banenmarkt. Deze middag/avond zijn er diverse scholen van SCOH vertegenwoordigd.