Peuterscholen

Peuters leren door te spelen, te ontdekken en door zelf te doen. Bij de peuterscholen van SCOH kunnen kinderen naar hartenlust spelen en vriendjes maken. Onze leidsters zijn experts van het jonge kind en weten precies hoe ze het beste uit peuters kunnen halen.

Lachende kinderen
illustratief pictogram
kosten berekenen

De hoogte van de eigen bijdrage verschilt per gezin en is afhankelijk van het inkomen.

Direct weten wat het gaat kosten

SCOH bij jou in de buurt?

Zoek op jouw postcode om de dichtstbijzijnde school in Den Haag en omstreken te vinden.

illustratief pictogram
inschrijven op locatie

Vanaf 2,5 jaar kan jouw peuter starten op een peuterschool, maar inschrijven kan al eerder.

Schrijf jouw peuter direct in

Waarom een SCOH peuterschool?

Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden (SCOH) is een schoolbestuur met peuterscholen, basisscholen tot basis- en voortgezet speciaal onderwijs. Op onze 21 peuterscholen stimuleren we de ontwikkeling door samenspel aan te moedigen, spelletjes te doen, knutselwerkjes aan te bieden, te lezen en te zingen. Dat is leuk voor nu, en zorgt ervoor dat onze peuters met de juiste bagage starten in groep 1.

Publicaties SCOH Peuterschool

illustratief pictogram
Speel
Op onze peuterschool draait het niet om lesjes leren, maar om vrolijk spelen en ontdekken. Precies wat jonge kinderen het liefste doen.
illustratief pictogram
Leer
Onze leidsters zijn experts van het jonge kind en weten precies hoe ze, samen met jouw, het beste uit jouw peuter kunnen halen.
illustratief pictogram
Groei
Door het spelen en leren op de juiste manier aan te moedigen, doen peuters nieuwe vaardigheden op en maken ze op natuurlijke wijze een brede ontwikkeling door.