Basisscholen

SCOH heeft 32 basisscholen waarvan 21 met een peuterschool in hetzelfde pand. Deze samenwerking tussen basis- en peuterschool benadrukt het streven naar een geheelomvattende onderwijsbenadering, waarin zowel de vroege ontwikkeling van peuters als de verdere scholing van leerlingen naadloos op elkaar aansluiten. Met deze integratie streeft SCOH ernaar om een positieve en constructieve leeromgeving te creëren, die zowel de allerkleinsten als de grotere leerlingen ten goede komt, voor een kansrijke toekomst midden in Den Haag en midden in de samenleving.

Een groep kinderen die poseren voor de foto
illustratief pictogram
Waarom SCOH

Onze basisscholen staan voor een brede vorming, kansen voor elk kind en onderwijs voor de toekomst.

Lees meer

SCOH bij jou in de buurt?

Zoek op jouw postcode om de dichtstbijzijnde school in Den Haag en omstreken te vinden.

illustratief pictogram
Vacatures

Help jij kinderen graag in hun ontwikkeling? Kom dan werken bij SCOH.

Bekijk de laatste vacatures

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Onze scholen vormen samen een kleurrijk palet. Kinderen krijgen bij ons de kans om zich te ontplooien van peuter tot puber. Vanaf 2,5 jaar zijn zij welkom bij onze peuterscholen. Van daaruit kunnen zij doorstromen naar onze basisscholen, speciaal onderwijs en praktijk onderwijs. Bij SCOH staat leren centraal. Zowel voor onze kinderen als medewerkers. Voor onze kinderen streven we altijd naar een doorgaande leerlijn, zodat kinderen zich evenwichtig kunnen ontwikkelen. Voor onze medewerkers zorgen we voor een professionele leercultuur.

illustratief pictogram
Breed leeraanbod
Wij geloven dat goed onderwijs gaat over meer dan rekenen en taal alleen. Ook de emotionele en sociale ontwikkeling van de kinderen is van groot belang.
illustratief pictogram
Voor iedereen
Alle kinderen zijn welkom op onze scholen, ongeacht hun afkomst of de geloofsovertuiging. We hebben hoge verwachtingen van al onze leerlingen, en helpen hen het beste uit zichzelf te halen.
illustratief pictogram
Ontwikkeling
We investeren continu in onze onderwijskwaliteit. Met het kenniscentrum en Researchlab onderzoeken we onderwijsvragen en volgen we de laatste ontwikkelingen.