Een mijlpaal is bereikt: de 100ste deelnemer van SCOH in Heel Holland Leert!

Een mijlpaal is bereikt: de 100ste deelnemer van SCOH in Heel Holland Leert! In april nam de 100ste deelnemer van SCOH deel aan Heel Holland Leert. Tijdens deze zevende tranche gingen 21 professionals van De Ontmoeting, De Karresschool, De Vuurtoren, De Van Hoogstratenschool en De Oranje Nassauschool enthousiast aan de slag. Dit programma, vol inspiratie, helpt ons om onderwijs van topkwaliteit te bieden, zelfs te midden van personeelstekorten.

foto

We vierden deze mijlpaal met speciaal gebak van onze SCOH-collega, Annemarie Pronk. Hoe passend, gezien zij een van de winnaars is van Heel Holland Bakt! 

taart
marlies

Meer Actueel

basisschool kinderen vieren iftar oftewel suikerfeest

Marokkaanse donuts, briwats met kip en barrir: basisschool de Ontmoeting en de Oranje Nassauschool vierden samen het Suikerfeest. De basisscholen ontmoetten elkaar, deelden gerechten en leerden elkaars tradities.

kansrijkorganiseren

Expeditie Kansrijk Organiseren! Op donderdag 14 maart organiseerde onze werkgroep Kansrijk Organiseren een bijzondere studiedag voor o.a. onze (adjunct)directeuren en leden van het MT.

Op de foto staan alle ICT-coördinatoren die mee zijn gegaan op de studiereis

Met maar liefst 20 enthousiaste ICT-coördinatoren, is het Leernetwerk ICT op drie dagen studiereis geweest naar Londen. Samen hebben zij de Bett Show bezocht; 's werelds grootste educatieve technologiebeurs.