Uitruil vakbondscontributie

Net als voorgaande jaren kun je ook dit jaar weer gebruik maken van de regeling uitruil vakbondscontributie. Deze regeling is beschikbaar voor alle medewerkers van SCOH (dus CAO PO, CAO VO en CAO Kinderopvang). Evenals bij de uitruil reiskosten wordt een deel van de belaste eindejaarsuitkering geruild tegen een onbelaste vergoeding en geeft ook deze regeling belastingvoordeel, in dit geval voor de vakbondscontributie. Ook deze kun je aanvragen via het Servicebureau Online:

servicebureau
servicebureau

In tegenstelling tot wat er in de brief van de vakbond genoemd staat, kun je bij SCOH de aanvraag t/m vrijdag 19 november 2021 in Servicebureau Online doen. Aanvragen, die na 19 november 2021 worden ingediend, kunnen wij helaas niet in behandeling nemen i.v.m. met de sluiting van de salarisverwerking.

Let er wel op dat je het formulier eerst door je leidinggevende moet laten ondertekenen alvorens je deze upload.

Meer Actueel

foto

Een mijlpaal is bereikt: de 100ste deelnemer van SCOH in Heel Holland Leert! In april nam de 100ste deelnemer van SCOH deel aan Heel Holland Leert.

basisschool kinderen vieren iftar oftewel suikerfeest

Marokkaanse donuts, briwats met kip en barrir: basisschool de Ontmoeting en de Oranje Nassauschool vierden samen het Suikerfeest. De basisscholen ontmoetten elkaar, deelden gerechten en leerden elkaars tradities.

kansrijkorganiseren

Expeditie Kansrijk Organiseren! Op donderdag 14 maart organiseerde onze werkgroep Kansrijk Organiseren een bijzondere studiedag voor o.a. onze (adjunct)directeuren en leden van het MT.