SCOH bij jou in de buurt?

Zoek SCOH in de buurt

Uitruil vakbondscontributie

Net als voorgaande jaren kun je ook dit jaar weer gebruik maken van de regeling uitruil vakbondscontributie. Deze regeling is beschikbaar voor alle medewerkers van SCOH (dus CAO PO, CAO VO en CAO Kinderopvang). Evenals bij de uitruil reiskosten wordt een deel van de belaste eindejaarsuitkering geruild tegen een onbelaste vergoeding en geeft ook deze regeling belastingvoordeel, in dit geval voor de vakbondscontributie. Ook deze kun je aanvragen via het Servicebureau Online:

servicebureau
servicebureau

In tegenstelling tot wat er in de brief van de vakbond genoemd staat, kun je bij SCOH de aanvraag t/m vrijdag 19 november 2021 in Servicebureau Online doen. Aanvragen, die na 19 november 2021 worden ingediend, kunnen wij helaas niet in behandeling nemen i.v.m. met de sluiting van de salarisverwerking.

Let er wel op dat je het formulier eerst door je leidinggevende moet laten ondertekenen alvorens je deze upload.

Meer Actueel

lintje doorknippen SCOH kantoor

Op woensdag 9 november is op feestelijke wijze het Huis van SCOH geopend, het hoofdkantoor van SCOH aan de Burgemeester Patijnlaan in Den Haag.

Balonnenboog met juf en drie kinderen voor opening gebouw Vroondaal

Een vrolijke dag voor de kinderen en collega's van Kindcentrum Vroondaal: op 2 november betrokken zij hun splinternieuwe gebouw aan de Bertrand Russelllaan. Directeur Stephanie Kasteel: “Het resultaat is werkelijk práchtig.

foto steven spaans

Mensen die in het onderwijs werken, doen dit met hart en ziel. Zo ook Steven Spaans, die tijdens de SCOH Inspiratiedag op 19 september uitgeroepen werd tot 'Meest Inspirer