100 jaar Paul Krugerschool!

De school bestaat dit jaar 100 jaar. Om deze historische mijlpaal te vieren, worden er verschillende leuke activiteiten georganiseerd.

logo paul kruger

Denk aan een koffiebar voor ouders en voor de leerlingen o.a. een workshop striptekenen en skaten. Het feest wordt afgesloten met een schoolreis en een gave circusvoorstelling die de kinderen zelf maken!

Nieuw logo

Naast alle feestelijke activiteiten introduceert de Paul Krugerschool óók een gloednieuw logo! Het logo borduurt voort op de eerdere logo's van de school. Hierin stonden telkens de letters PKS en de kinderen centraal.

Meer Actueel

foto

Een mijlpaal is bereikt: de 100ste deelnemer van SCOH in Heel Holland Leert! In april nam de 100ste deelnemer van SCOH deel aan Heel Holland Leert.

basisschool kinderen vieren iftar oftewel suikerfeest

Marokkaanse donuts, briwats met kip en barrir: basisschool de Ontmoeting en de Oranje Nassauschool vierden samen het Suikerfeest. De basisscholen ontmoetten elkaar, deelden gerechten en leerden elkaars tradities.

kansrijkorganiseren

Expeditie Kansrijk Organiseren! Op donderdag 14 maart organiseerde onze werkgroep Kansrijk Organiseren een bijzondere studiedag voor o.a. onze (adjunct)directeuren en leden van het MT.