100 jaar Paul Krugerschool!

De school bestaat dit jaar 100 jaar. Om deze historische mijlpaal te vieren, worden er verschillende leuke activiteiten georganiseerd.

logo paul kruger

Denk aan een koffiebar voor ouders en voor de leerlingen o.a. een workshop striptekenen en skaten. Het feest wordt afgesloten met een schoolreis en een gave circusvoorstelling die de kinderen zelf maken!

Nieuw logo

Naast alle feestelijke activiteiten introduceert de Paul Krugerschool óók een gloednieuw logo! Het logo borduurt voort op de eerdere logo's van de school. Hierin stonden telkens de letters PKS en de kinderen centraal.

Meer Actueel

banenmarkt

Op vrijdag 14 april 2023 organiseren we een SCOH Banenmarkt. Deze middag/avond zijn er diverse scholen van SCOH vertegenwoordigd.

GMR scoh

De uitslag van de GMR-verkiezingen is bekend en is anders dan we gewend zijn! Hieronder volgt een uitleg over de invulling van de zetels. (zie afbeelding voor de namen van de nieuwe GMR) 

meester schaberg

De kop is eraf! Vandaag zijn de eerste twee landingsplaatsen op de Meester Schabergschool van start gegaan. De plekken zijn bedoeld voor kinderen met een migratieachtergrond die nog niet in een reguliere nieuwkomersgroep terecht kunnen.