Albert van Wijk nieuwe voorzitter Raad van Toezicht SCOH en SPCP

Albert van Wijk is per 1 januari 2023 benoemd als voorzitter van de Raad van Toezicht van SCOH en SPCP. Hij volgt Jan Schinkelshoek op die na een zittingstermijn van 8 jaar afscheid heeft genomen.

Albert is sinds 2017 voorzitter van de raad van bestuur van het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan den IJssel. Hij heeft ruime ervaring als Procureur Generaal en bestuurlijke en toezichthoudende functies. Hij heeft veel passie voor maatschappelijke opdrachten waarin hij de bijbehorende (complexe) uitdagingen niet uit de weg gaat. Hij houdt ervan om de professional in staat te stellen om zich in het vak verder te ontwikkelen om zo het vak vol overgave uit te oefenen.

Met zijn inzicht in en ervaring met grootstedelijke problematiek, uitgebreide netwerk en ervaring met identiteit-gedreven werken is hij van grote waarde voor SCOH en SPCP.  We heten hem daarom ook graag welkom als de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht.

Foto Albert van Wijk

Meer Actueel

kansrijkorganiseren

Expeditie Kansrijk Organiseren! Op donderdag 14 maart organiseerde onze werkgroep Kansrijk Organiseren een bijzondere studiedag voor o.a. onze (adjunct)directeuren en leden van het MT.

Op de foto staan alle ICT-coördinatoren die mee zijn gegaan op de studiereis

Met maar liefst 20 enthousiaste ICT-coördinatoren, is het Leernetwerk ICT op drie dagen studiereis geweest naar Londen. Samen hebben zij de Bett Show bezocht; 's werelds grootste educatieve technologiebeurs.

Shanté Modeste, voor een kaart met de scholen en peuterscholen van SCOH (nummer 22 is de P. Oosterleeschool en hun peuterschool)

Wij zijn ontzettend trots om te mogen verkondigen dat Shanté Modeste, onderwijsassistente bij de P. Oosterleeschool, haar eigen kinderboek heeft geschreven. Een grote droom die voor haar uitkomt!