Albert van Wijk nieuwe voorzitter Raad van Toezicht SCOH en SPCP

Albert van Wijk is per 1 januari 2023 benoemd als voorzitter van de Raad van Toezicht van SCOH en SPCP. Hij volgt Jan Schinkelshoek op die na een zittingstermijn van 8 jaar afscheid heeft genomen.

Albert is sinds 2017 voorzitter van de raad van bestuur van het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan den IJssel. Hij heeft ruime ervaring als Procureur Generaal en bestuurlijke en toezichthoudende functies. Hij heeft veel passie voor maatschappelijke opdrachten waarin hij de bijbehorende (complexe) uitdagingen niet uit de weg gaat. Hij houdt ervan om de professional in staat te stellen om zich in het vak verder te ontwikkelen om zo het vak vol overgave uit te oefenen.

Met zijn inzicht in en ervaring met grootstedelijke problematiek, uitgebreide netwerk en ervaring met identiteit-gedreven werken is hij van grote waarde voor SCOH en SPCP.  We heten hem daarom ook graag welkom als de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht.

Foto Albert van Wijk

Meer Actueel

banenmarkt

Op vrijdag 14 april 2023 organiseren we een SCOH Banenmarkt. Deze middag/avond zijn er diverse scholen van SCOH vertegenwoordigd.

logo paul kruger

De school bestaat dit jaar 100 jaar. Om deze historische mijlpaal te vieren, worden er verschillende leuke activiteiten georganiseerd.

GMR scoh

De uitslag van de GMR-verkiezingen is bekend en is anders dan we gewend zijn! Hieronder volgt een uitleg over de invulling van de zetels. (zie afbeelding voor de namen van de nieuwe GMR)