Albert van Wijk nieuwe voorzitter Raad van Toezicht SCOH en SPCP

Albert van Wijk is per 1 januari 2023 benoemd als voorzitter van de Raad van Toezicht van SCOH en SPCP. Hij volgt Jan Schinkelshoek op die na een zittingstermijn van 8 jaar afscheid heeft genomen.

Albert is sinds 2017 voorzitter van de raad van bestuur van het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan den IJssel. Hij heeft ruime ervaring als Procureur Generaal en bestuurlijke en toezichthoudende functies. Hij heeft veel passie voor maatschappelijke opdrachten waarin hij de bijbehorende (complexe) uitdagingen niet uit de weg gaat. Hij houdt ervan om de professional in staat te stellen om zich in het vak verder te ontwikkelen om zo het vak vol overgave uit te oefenen.

Met zijn inzicht in en ervaring met grootstedelijke problematiek, uitgebreide netwerk en ervaring met identiteit-gedreven werken is hij van grote waarde voor SCOH en SPCP.  We heten hem daarom ook graag welkom als de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht.

Foto Albert van Wijk

Meer Actueel

Teamleden van ons Kindcentrum O3 spelen na hoe verbindingen in de hersenen gemaakt worden. Zij waren aanwezig tijdens de 'Heel Holland leert Anders organiseren'-dag.

Onze projectgroep "Kansrijk Organiseren" vierde onlangs haar eerste jubileum. Kansrijk Organiseren is ontstaan vanuit de urgentie om het lerarentekort aan te pakken.

Op de afbeelding zie je het schoolkoor de Vliermeent en Zoetemeers gemengd koor 'New Sound '78'. Ze staan samen op een groot podium met in het midden dirigent Kees van Venetie.

Op 28 oktober was het schoolkoor van cbs De Vliermeent onderdeel van een concert met als thema “Filmmuziek”.

Een foto van Alisha Chandoe

Alisha Chandoe is een gepassioneerde coach bij vijf peuterscholen van SCOH en gedreven door haar liefde voor kinderen en hun ontwikkeling.