Andersom Den Haag feestelijk gelanceerd!

Op 31 mei werd Andersom Den Haag feestelijk gelanceerd. Met de lancering van Andersom Den Haag zetten we een belangrijke stap met anders organiseren binnen het basisonderwijs. We kijken uit naar de positieve impact die het platform zal hebben want samen is er zo veel mogelijk!

Op 31 mei werd Andersom Den Haag feestelijk gelanceerd 🎈 . Met de lancering van Andersom Den Haag zetten we een belangrijke stap met anders organiseren binnen het basisonderwijs. We kijken uit naar de positieve impact die het platform zal hebben want samen is er zo veel mogelijk!

Meer weten? Neem dan een kijkje op de website

Meer Actueel

Op dinsdag 26 september is het de Dag van de Voorschool! Op deze dag kunnen Haagse ouders/verzorgers van jonge kinderen een kijkje nemen bij voorscholen in de buurt. Er zijn rondleidingen en ouders kunnen hun kind direct inschrijven.

kinderen

Het nieuwe schooljaar 2023 - 2024 is van start gegaan, en wij bij SCOH zijn verheugd om onze leerlingen te verwelkomen voor een fantastisch jaar vol mogelijkheden.

rennende kinderen

Met de publicatie van ons jaarverslag 2022 laten we zien wat SCOH - met haar (peuter)scholen - bereikt heeft. En waar wij elke dag ons bed voor uitkomen: zorgen voor een kansrijke toekomst midden in Den Haag, midden in de samenleving.