SCOH bij jou in de buurt?

Zoek SCOH in de buurt

Digitale informatiebijeenkomst 'Zij-instroomtraject'

Op donderdag 17 juni organiseert SCOH samen met InHolland een digitale informatiebijeenkomst over het ‘Zij-instroomtraject’. Dit is dé plek voor mensen die een carrièreswitch willen maken richting het onderwijs.

De digitale Meetup staat in het teken van ‘zij-instroom’. Vanwege de grote vraag naar opleidingsplekken hebben SCOH en InHolland Den Haag de handen ineen geslagen en een nieuwe opleidingsvorm samengesteld. Zo kunnen we veel meer zij-instromers de kans bieden om hun onderwijsdroombaan te gaan vervullen!

Heb je interesse? Neem dan een kijkje op de evenementenpagina.

Jongetje met duikbril

Meer Actueel

Verhuisdoos met tape en sleutel

Het stafkantoor van SCOH gaat verhuizen. Sterker nog, het oude pand aan de Laan van Meerdervoort staat al leeg. Op 15 augustus nemen we intrek in het NIBC-gebouw tegenover het Vredespaleis. Het postadres blijft hetzelfde. Het nieuwe bezoekadres is:

Spandoek Excellente school

Bijzonder nieuws over een van onze bijzondere scholen. Praktijkschool De Poort heeft het predicaat Excellent Onderwijs bemachtigd.

ambulance

Afgelopen vrijdag kwam onze O.G Heldringschool langs op het NOS Jeugdjournaal. De leerlingen van de school hebben namelijk iets heel bijzonders geregeld voor de mensen in Oekraïne.