Digitale informatiebijeenkomst 'Zij-instroomtraject'

Op donderdag 17 juni organiseert SCOH samen met InHolland een digitale informatiebijeenkomst over het ‘Zij-instroomtraject’. Dit is dé plek voor mensen die een carrièreswitch willen maken richting het onderwijs.

De digitale Meetup staat in het teken van ‘zij-instroom’. Vanwege de grote vraag naar opleidingsplekken hebben SCOH en InHolland Den Haag de handen ineen geslagen en een nieuwe opleidingsvorm samengesteld. Zo kunnen we veel meer zij-instromers de kans bieden om hun onderwijsdroombaan te gaan vervullen!

Heb je interesse? Neem dan een kijkje op de evenementenpagina.

Jongetje met duikbril

Meer Actueel

Het atelier

Ken jij het atelier al? Het is een inspirerende plek op de peuterscholen waar kinderen zonder enige instructie hun creativiteit kwijt kunnen. Bijvoorbeeld een peuter die verf  met zijn handen tot een prachtig kunstwerk maakt! 

René Tromp

Den Haag - De Raad van Toezicht heeft René Tromp (60) benoemd tot voorzitter College van Bestuur van het scholenbestuur SCOH en SPCP. Hij volgt Gerard van Drielen op die na ruim zeven jaar voorzitterschap deze zomer met pensioen gaat.

Voorgevel van Peuterschool De Horizon

Bij Peuterschool de Horizon is in juni 2020 de training ‘Speelplezier’ gestart. Alle kleuterleerkrachten, pedagogisch medewerkers en de VE-coach doen mee.