Interview René Tromp in Verus

‘Als de politiek en inspectie zich alleen maar afzetten tegen het onderwijs, brengen ze veel schade teweeg’ aldus René Tromp in een interview met Verus.

 

we den hertog

In het stuk doet René Tromp een oproep aan Dennis Wiersma: "zoek nu met ons de verbinding, kom kijken in de praktijk, ga met ons in gesprek en zoek samenwerking op. Daartoe zijn wij bereid, en dat biedt veel meer kansen dan centrale sturing of regie vanuit het ministerie".

Benieuwd naar het gehele interview? Lees dan hier verder.

Meer Actueel

Op dinsdag 26 september is het de Dag van de Voorschool! Op deze dag kunnen Haagse ouders/verzorgers van jonge kinderen een kijkje nemen bij voorscholen in de buurt. Er zijn rondleidingen en ouders kunnen hun kind direct inschrijven.

kinderen

Het nieuwe schooljaar 2023 - 2024 is van start gegaan, en wij bij SCOH zijn verheugd om onze leerlingen te verwelkomen voor een fantastisch jaar vol mogelijkheden.

rennende kinderen

Met de publicatie van ons jaarverslag 2022 laten we zien wat SCOH - met haar (peuter)scholen - bereikt heeft. En waar wij elke dag ons bed voor uitkomen: zorgen voor een kansrijke toekomst midden in Den Haag, midden in de samenleving.