Jaarverslag GMR 2020 is beschikbaar!

De GMR meldt vol trots dat het jaarverslag van 2020 is opgemaakt in een mooie Infographic. In één oogopslag kun je zien waar de GMR zoal mee bezig is geweest in het afgelopen, boeiende jaar.

Deze week ontvangt elke school een poster via de post, het verzoek is om een mooie plek te zoeken om deze poster op te hangen. Waarvoor bij voorbaat dank!

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten rondom de GMR? Op onze website vind je de laatste agenda’s en verslagen van de GMR.

Jaarverslag 2020 in beeld

Meer Actueel

Het atelier

Ken jij het atelier al? Het is een inspirerende plek op de peuterscholen waar kinderen zonder enige instructie hun creativiteit kwijt kunnen. Bijvoorbeeld een peuter die verf  met zijn handen tot een prachtig kunstwerk maakt! 

René Tromp

Den Haag - De Raad van Toezicht heeft René Tromp (60) benoemd tot voorzitter College van Bestuur van het scholenbestuur SCOH en SPCP. Hij volgt Gerard van Drielen op die na ruim zeven jaar voorzitterschap deze zomer met pensioen gaat.

Voorgevel van Peuterschool De Horizon

Bij Peuterschool de Horizon is in juni 2020 de training ‘Speelplezier’ gestart. Alle kleuterleerkrachten, pedagogisch medewerkers en de VE-coach doen mee.