SCOH bij jou in de buurt?

Zoek SCOH in de buurt

Jaarverslag GMR 2020 is beschikbaar!

De GMR meldt vol trots dat het jaarverslag van 2020 is opgemaakt in een mooie Infographic. In één oogopslag kun je zien waar de GMR zoal mee bezig is geweest in het afgelopen, boeiende jaar.

Deze week ontvangt elke school een poster via de post, het verzoek is om een mooie plek te zoeken om deze poster op te hangen. Waarvoor bij voorbaat dank!

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten rondom de GMR? Op onze website vind je de laatste agenda’s en verslagen van de GMR.

Jaarverslag 2020 in beeld

Meer Actueel

Verhuisdoos met tape en sleutel

Het stafkantoor van SCOH gaat verhuizen. Sterker nog, het oude pand aan de Laan van Meerdervoort staat al leeg. Op 15 augustus nemen we intrek in het NIBC-gebouw tegenover het Vredespaleis. Het postadres blijft hetzelfde. Het nieuwe bezoekadres is:

Spandoek Excellente school

Bijzonder nieuws over een van onze bijzondere scholen. Praktijkschool De Poort heeft het predicaat Excellent Onderwijs bemachtigd.

ambulance

Afgelopen vrijdag kwam onze O.G Heldringschool langs op het NOS Jeugdjournaal. De leerlingen van de school hebben namelijk iets heel bijzonders geregeld voor de mensen in Oekraïne.