Ken jij het zij-instroomtraject al?

In een arbeidsmarkt die zó krap is als die van het onderwijs, is het fantastisch dat er de mogelijkheid is om via een Zij-instroomtraject nieuwe onderwijskanjers op te leiden! Via het individuele zij-instroomtraject heeft SCOH 43 zij-instromers die als aanstormend onderwijstalent nog bezig zijn met de opleiding. Zet hem op en hou vol! Onderwijs is en blijft de mooiste baan van de wereld.

Foto zij-instroom

Wij mogen al 8 zij-instromers feliciteren, omdat ze zijn afgestudeerd! Naar verwachting komen daar dit kalenderjaar nog 3 afgestudeerden bij… We feliciteren deze collega’s met hun bevoegdheid en wensen ze heel veel werkplezier voor de klas!

Komend schooljaar gaan we voor het eerst starten met een eigen SCOH-klas zijinstroom. Dit doen wij in een gezamenlijk traject met de opleidingsschool InHolland. Op dit moment zijn er 11 inschrijvingen en hebben we nog een aantal geïnteresseerden. We hopen in februari 2022 te kunnen starten met 15 zij-instromers! Ken jij nog iemand die interesse heeft en reeds een HBO/WO diploma bezit? Onze collega Jessica Sparrow (jsparrow@scoh.nl) geeft ze graag meer informatie.

Meer Actueel

In 2022 starten we met de campagne voor de peuterscholen. We vertellen je er graag meer over!

Logo Van Hoogstratenschool

De Van Hoogstratenschool heeft een nieuwe huisstijl laten ontwikkelen. Waaronder een mooi logo, een website en schoolgids. Het voornaamste doel is om meer zichtbaarheid te creëren bij potentiële ouders en wijkbewoners.

Kindercentrum Vroondaal

SCOH en SPCP heeft sinds begin dit schooljaar een nieuwe voorzitter van het College van Bestuur namelijk: René Tromp. Zijn eerste maanden als voorzitter zitten erop. Benieuwd naar zijn eerste indrukken?