Koningin Máxima op bezoek bij Kindcentrum O3

Dinsdag 23 mei werd het startschot gegeven van het programma ‘Meer muziek in de Klas’. Dit programma werd gelanceerd door Koningin Máxima, onderwijsminister Dennis Wiersma en burgemeester Jan van Zanen. En raad eens? Dit feest vond plaats bij Kindcentrum O3.

Dinsdagmiddag werd het startschot gegeven van het programma ‘Meer muziek in de Klas’. Dit programma werd gelanceerd door Koningin Máxima, onderwijsminister Dennis Wiersma en burgemeester Jan van Zanen. En raad eens? Dit feest vond plaats bij Kindcentrum O3.

Het programma gaat zich inzetten voor onder meer een breder cultureel aanbod voor scholieren. Waar de stichting zich eerder richtte op muziekonderwijs voor basisschoolleerlingen, doet het dat nu met meer disciplines zoals dans, koken en beeldende vorming voor leerlingen van basis-, speciaal- én middelbaar onderwijs.

Meer lezen over dit mooie programma? Klik dan hier.

Meer Actueel

Kinderen

We zijn trots om het jaarverslag van SCOH voor 2023 met je te delen. In 2023 zijn wij gestart met een nieuwe strategische koers tot 2030.

Leyenburg lunch

Bij SCOH houden we van een mooie band tussen de scholen en hoe deze samenwerking iedereen laat groeien. Een goed voorbeeld?