Koningin Máxima op bezoek bij Kindcentrum O3

Dinsdag 23 mei werd het startschot gegeven van het programma ‘Meer muziek in de Klas’. Dit programma werd gelanceerd door Koningin Máxima, onderwijsminister Dennis Wiersma en burgemeester Jan van Zanen. En raad eens? Dit feest vond plaats bij Kindcentrum O3.

maxima o3

Dinsdagmiddag werd het startschot gegeven van het programma ‘Meer muziek in de Klas’. Dit programma werd gelanceerd door Koningin Máxima, onderwijsminister Dennis Wiersma en burgemeester Jan van Zanen. En raad eens? Dit feest vond plaats bij Kindcentrum O3.

Het programma gaat zich inzetten voor onder meer een breder cultureel aanbod voor scholieren. Waar de stichting zich eerder richtte op muziekonderwijs voor basisschoolleerlingen, doet het dat nu met meer disciplines zoals dans, koken en beeldende vorming voor leerlingen van basis-, speciaal- én middelbaar onderwijs.

Meer lezen over dit mooie programma? Klik dan hier.

Meer Actueel

Op dinsdag 26 september is het de Dag van de Voorschool! Op deze dag kunnen Haagse ouders/verzorgers van jonge kinderen een kijkje nemen bij voorscholen in de buurt. Er zijn rondleidingen en ouders kunnen hun kind direct inschrijven.

kinderen

Het nieuwe schooljaar 2023 - 2024 is van start gegaan, en wij bij SCOH zijn verheugd om onze leerlingen te verwelkomen voor een fantastisch jaar vol mogelijkheden.

rennende kinderen

Met de publicatie van ons jaarverslag 2022 laten we zien wat SCOH - met haar (peuter)scholen - bereikt heeft. En waar wij elke dag ons bed voor uitkomen: zorgen voor een kansrijke toekomst midden in Den Haag, midden in de samenleving.