Koningin Máxima op bezoek bij Kindcentrum O3

Dinsdag 23 mei werd het startschot gegeven van het programma ‘Meer muziek in de Klas’. Dit programma werd gelanceerd door Koningin Máxima, onderwijsminister Dennis Wiersma en burgemeester Jan van Zanen. En raad eens? Dit feest vond plaats bij Kindcentrum O3.

maxima o3

Dinsdagmiddag werd het startschot gegeven van het programma ‘Meer muziek in de Klas’. Dit programma werd gelanceerd door Koningin Máxima, onderwijsminister Dennis Wiersma en burgemeester Jan van Zanen. En raad eens? Dit feest vond plaats bij Kindcentrum O3.

Het programma gaat zich inzetten voor onder meer een breder cultureel aanbod voor scholieren. Waar de stichting zich eerder richtte op muziekonderwijs voor basisschoolleerlingen, doet het dat nu met meer disciplines zoals dans, koken en beeldende vorming voor leerlingen van basis-, speciaal- én middelbaar onderwijs.

Meer lezen over dit mooie programma? Klik dan hier.

Meer Actueel

foto

Een mijlpaal is bereikt: de 100ste deelnemer van SCOH in Heel Holland Leert! In april nam de 100ste deelnemer van SCOH deel aan Heel Holland Leert.

basisschool kinderen vieren iftar oftewel suikerfeest

Marokkaanse donuts, briwats met kip en barrir: basisschool de Ontmoeting en de Oranje Nassauschool vierden samen het Suikerfeest. De basisscholen ontmoetten elkaar, deelden gerechten en leerden elkaars tradities.

kansrijkorganiseren

Expeditie Kansrijk Organiseren! Op donderdag 14 maart organiseerde onze werkgroep Kansrijk Organiseren een bijzondere studiedag voor o.a. onze (adjunct)directeuren en leden van het MT.