Koningin Máxima op bezoek bij Kindcentrum O3

Dinsdag 23 mei werd het startschot gegeven van het programma ‘Meer muziek in de Klas’. Dit programma werd gelanceerd door Koningin Máxima, onderwijsminister Dennis Wiersma en burgemeester Jan van Zanen. En raad eens? Dit feest vond plaats bij Kindcentrum O3.

maxima o3

Dinsdagmiddag werd het startschot gegeven van het programma ‘Meer muziek in de Klas’. Dit programma werd gelanceerd door Koningin Máxima, onderwijsminister Dennis Wiersma en burgemeester Jan van Zanen. En raad eens? Dit feest vond plaats bij Kindcentrum O3.

Het programma gaat zich inzetten voor onder meer een breder cultureel aanbod voor scholieren. Waar de stichting zich eerder richtte op muziekonderwijs voor basisschoolleerlingen, doet het dat nu met meer disciplines zoals dans, koken en beeldende vorming voor leerlingen van basis-, speciaal- én middelbaar onderwijs.

Meer lezen over dit mooie programma? Klik dan hier.

Meer Actueel

Op de foto staan alle ICT-coördinatoren die mee zijn gegaan op de studiereis

Met maar liefst 20 enthousiaste ICT-coördinatoren, is het Leernetwerk ICT op drie dagen studiereis geweest naar Londen. Samen hebben zij de Bett Show bezocht; 's werelds grootste educatieve technologiebeurs.

Shanté Modeste, voor een kaart met de scholen en peuterscholen van SCOH (nummer 22 is de P. Oosterleeschool en hun peuterschool)

Wij zijn ontzettend trots om te mogen verkondigen dat Shanté Modeste, onderwijsassistente bij de P. Oosterleeschool, haar eigen kinderboek heeft geschreven. Een grote droom die voor haar uitkomt!

Op de foto zie je Rudmileen en Ayat het lint doorknippen, samen met de wethouder Hilbert Bredemeijer

Den Haag, 24 januari 2024 — Gisteren, op woensdag 24 januari, was een gedenkwaardige dag voor kindcentrum Da Vinci. De wethouder Hilbert Bredemeijer heeft samen met Rudmileen en Ayat de prachtige nieuwe schoolbibliotheek officieel geopend.