Landingsplaatsen op de Meester Schaberg van start!

De kop is eraf! Vandaag zijn de eerste twee landingsplaatsen op de Meester Schabergschool van start gegaan. De plekken zijn bedoeld voor kinderen met een migratieachtergrond die nog niet in een reguliere nieuwkomersgroep terecht kunnen.

meester schaberg

Het team bestaat uit vier enthousiaste onderwijsassistenten en een leerkrachtassistent. Vanochtend alleen maar blije gezichten gezien bij zowel leerlingen als medewerkers. De komende week zal de nadruk liggen op het kennismaken met elkaar en het leren van de regels en routines. Het aanbod wordt met name door middel van spel/-en expressieactiviteiten vormgegeven. Bij dit aanbod staat het leren van de Nederlandse taal centraal.

We zijn trots op het team, dat in een kort tijdsbestek de voorbereidingen voor de landingsplaatsen heeft getroffen zodat we vandaag de leerlingen konden verwelkomen.

Meer Actueel

banenmarkt

Op vrijdag 14 april 2023 organiseren we een SCOH Banenmarkt. Deze middag/avond zijn er diverse scholen van SCOH vertegenwoordigd.

logo paul kruger

De school bestaat dit jaar 100 jaar. Om deze historische mijlpaal te vieren, worden er verschillende leuke activiteiten georganiseerd.

GMR scoh

De uitslag van de GMR-verkiezingen is bekend en is anders dan we gewend zijn! Hieronder volgt een uitleg over de invulling van de zetels. (zie afbeelding voor de namen van de nieuwe GMR)