Landingsplaatsen op de Meester Schaberg van start!

De kop is eraf! Vandaag zijn de eerste twee landingsplaatsen op de Meester Schabergschool van start gegaan. De plekken zijn bedoeld voor kinderen met een migratieachtergrond die nog niet in een reguliere nieuwkomersgroep terecht kunnen.

meester schaberg

Het team bestaat uit vier enthousiaste onderwijsassistenten en een leerkrachtassistent. Vanochtend alleen maar blije gezichten gezien bij zowel leerlingen als medewerkers. De komende week zal de nadruk liggen op het kennismaken met elkaar en het leren van de regels en routines. Het aanbod wordt met name door middel van spel/-en expressieactiviteiten vormgegeven. Bij dit aanbod staat het leren van de Nederlandse taal centraal.

We zijn trots op het team, dat in een kort tijdsbestek de voorbereidingen voor de landingsplaatsen heeft getroffen zodat we vandaag de leerlingen konden verwelkomen.

Meer Actueel

Kinderen

We zijn trots om het jaarverslag van SCOH voor 2023 met je te delen. In 2023 zijn wij gestart met een nieuwe strategische koers tot 2030.

Leyenburg lunch

Bij SCOH houden we van een mooie band tussen de scholen en hoe deze samenwerking iedereen laat groeien. Een goed voorbeeld?