Nieuwe huisstijl voor de Van Hoogstratenschool

De Van Hoogstratenschool heeft een nieuwe huisstijl laten ontwikkelen. Waaronder een mooi logo, een website en schoolgids. Het voornaamste doel is om meer zichtbaarheid te creëren bij potentiële ouders en wijkbewoners. In het logo vind je allerlei elementen die belangrijk zijn voor de school. Kun jij de vogel, raket, vis en pen ook terugzien? Samen vormt dit het doel om naar toe te werken. De stip aan de horizon.

Logo Van Hoogstratenschool

De start van het schooljaar werd gevierd met heerlijke tompouces en sleutelhanger met het nieuwe logo voor de kinderen. Verder is er een grote banner op het Spaarwaterveld opgehangen in samenwerking met 2Samen en JongLeren.

Wil je meer weten over de vernieuwde huisstijl? Dat kan! Neem dan contact op met Lucas Tijbosch (directeur).

foto schoolplein

Meer Actueel

foto

Een mijlpaal is bereikt: de 100ste deelnemer van SCOH in Heel Holland Leert! In april nam de 100ste deelnemer van SCOH deel aan Heel Holland Leert.

basisschool kinderen vieren iftar oftewel suikerfeest

Marokkaanse donuts, briwats met kip en barrir: basisschool de Ontmoeting en de Oranje Nassauschool vierden samen het Suikerfeest. De basisscholen ontmoetten elkaar, deelden gerechten en leerden elkaars tradities.

kansrijkorganiseren

Expeditie Kansrijk Organiseren! Op donderdag 14 maart organiseerde onze werkgroep Kansrijk Organiseren een bijzondere studiedag voor o.a. onze (adjunct)directeuren en leden van het MT.