Nieuwe huisstijl voor de Van Hoogstratenschool

De Van Hoogstratenschool heeft een nieuwe huisstijl laten ontwikkelen. Waaronder een mooi logo, een website en schoolgids. Het voornaamste doel is om meer zichtbaarheid te creëren bij potentiële ouders en wijkbewoners. In het logo vind je allerlei elementen die belangrijk zijn voor de school. Kun jij de vogel, raket, vis en pen ook terugzien? Samen vormt dit het doel om naar toe te werken. De stip aan de horizon.

Logo Van Hoogstratenschool

De start van het schooljaar werd gevierd met heerlijke tompouces en sleutelhanger met het nieuwe logo voor de kinderen. Verder is er een grote banner op het Spaarwaterveld opgehangen in samenwerking met 2Samen en JongLeren.

Wil je meer weten over de vernieuwde huisstijl? Dat kan! Neem dan contact op met Lucas Tijbosch (directeur).

foto schoolplein

Meer Actueel

In 2022 starten we met de campagne voor de peuterscholen. We vertellen je er graag meer over!

Kindercentrum Vroondaal

SCOH en SPCP heeft sinds begin dit schooljaar een nieuwe voorzitter van het College van Bestuur namelijk: René Tromp. Zijn eerste maanden als voorzitter zitten erop. Benieuwd naar zijn eerste indrukken?

Foto Gerard

Terugkijkend op een fantastische middag rondom het symposium over (On)gelijkheid in het onderwijs in de grote stad. Een belangrijk thema voor het onderwijs in Den Haag, voor nu en de toekomst!