SCOH bij jou in de buurt?

Zoek SCOH in de buurt

Nieuwe huisstijl voor de Van Hoogstratenschool

De Van Hoogstratenschool heeft een nieuwe huisstijl laten ontwikkelen. Waaronder een mooi logo, een website en schoolgids. Het voornaamste doel is om meer zichtbaarheid te creëren bij potentiële ouders en wijkbewoners. In het logo vind je allerlei elementen die belangrijk zijn voor de school. Kun jij de vogel, raket, vis en pen ook terugzien? Samen vormt dit het doel om naar toe te werken. De stip aan de horizon.

Logo Van Hoogstratenschool

De start van het schooljaar werd gevierd met heerlijke tompouces en sleutelhanger met het nieuwe logo voor de kinderen. Verder is er een grote banner op het Spaarwaterveld opgehangen in samenwerking met 2Samen en JongLeren.

Wil je meer weten over de vernieuwde huisstijl? Dat kan! Neem dan contact op met Lucas Tijbosch (directeur).

foto schoolplein

Meer Actueel

lintje doorknippen SCOH kantoor

Op woensdag 9 november is op feestelijke wijze het Huis van SCOH geopend, het hoofdkantoor van SCOH aan de Burgemeester Patijnlaan in Den Haag.

Balonnenboog met juf en drie kinderen voor opening gebouw Vroondaal

Een vrolijke dag voor de kinderen en collega's van Kindcentrum Vroondaal: op 2 november betrokken zij hun splinternieuwe gebouw aan de Bertrand Russelllaan. Directeur Stephanie Kasteel: “Het resultaat is werkelijk práchtig.

foto steven spaans

Mensen die in het onderwijs werken, doen dit met hart en ziel. Zo ook Steven Spaans, die tijdens de SCOH Inspiratiedag op 19 september uitgeroepen werd tot 'Meest Inspirer