Nieuwe koers tot 2030!

Wij zijn blij om onze nieuwe koers te presenteren, waarin we onze visie en focuspunten voor de komende zeven jaar uiteenzetten. We hebben afgelopen tijd hard gewerkt aan het ontwikkelen van een uitgebreid raamwerk dat onze richting en prioriteiten voor de toekomst bepaalt. Deze koers dient als ons kompas, en we zijn enthousiast om de volgende fase van onze reis met jou te delen.

meisje

Met een speciale dank voor Fresh Forward. Van de inspiratiedagen tot de expertteams, wij zijn geïnspireerd en uitgedaagd om buiten de gebaande paden te denken, en dat heeft geresulteerd in een koers die ons vol vertrouwen de toekomst in leidt. HVR Group en Ontwerpwerk bedankt voor de redactionele slag en vormgeving!

Benieuwd naar onze koers met als titel: 𝐕𝐨𝐨𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐤𝐚𝐧𝐬𝐫𝐢𝐣𝐤𝐞 𝐭𝐨𝐞𝐤𝐨𝐦𝐬𝐭. 𝐌𝐢𝐝𝐝𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐃𝐞𝐧 𝐇𝐚𝐚𝐠, 𝐦𝐢𝐝𝐝𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐬𝐚𝐦𝐞𝐧𝐥𝐞𝐯𝐢𝐧𝐠? Bekijk hem dan hier: scoh.nl/strategische-koers

Meer Actueel

foto

Een mijlpaal is bereikt: de 100ste deelnemer van SCOH in Heel Holland Leert! In april nam de 100ste deelnemer van SCOH deel aan Heel Holland Leert.

basisschool kinderen vieren iftar oftewel suikerfeest

Marokkaanse donuts, briwats met kip en barrir: basisschool de Ontmoeting en de Oranje Nassauschool vierden samen het Suikerfeest. De basisscholen ontmoetten elkaar, deelden gerechten en leerden elkaars tradities.

kansrijkorganiseren

Expeditie Kansrijk Organiseren! Op donderdag 14 maart organiseerde onze werkgroep Kansrijk Organiseren een bijzondere studiedag voor o.a. onze (adjunct)directeuren en leden van het MT.