Nieuwe koers tot 2030!

Wij zijn blij om onze nieuwe koers te presenteren, waarin we onze visie en focuspunten voor de komende zeven jaar uiteenzetten. We hebben afgelopen tijd hard gewerkt aan het ontwikkelen van een uitgebreid raamwerk dat onze richting en prioriteiten voor de toekomst bepaalt. Deze koers dient als ons kompas, en we zijn enthousiast om de volgende fase van onze reis met jou te delen .

meisje

Wij zijn blij om onze nieuwe koers te presenteren, waarin we onze visie en focuspunten voor de komende zeven jaar uiteenzetten. We hebben afgelopen tijd hard gewerkt aan het ontwikkelen van een uitgebreid raamwerk dat onze richting en prioriteiten voor de toekomst bepaalt. Deze koers dient als ons kompas, en we zijn enthousiast om de volgende fase van onze reis met jou te delen.

Met een speciale dank voor Fresh Forward. Van de inspiratiedagen tot de expertteams, wij zijn geïnspireerd en uitgedaagd om buiten de gebaande paden te denken, en dat heeft geresulteerd in een koers die ons vol vertrouwen de toekomst in leidt. HVR Group en Ontwerpwerk bedankt voor de redactionele slag en vormgeving!

Benieuwd naar onze koers met als titel: 𝐕𝐨𝐨𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐤𝐚𝐧𝐬𝐫𝐢𝐣𝐤𝐞 𝐭𝐨𝐞𝐤𝐨𝐦𝐬𝐭. 𝐌𝐢𝐝𝐝𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐃𝐞𝐧 𝐇𝐚𝐚𝐠, 𝐦𝐢𝐝𝐝𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐬𝐚𝐦𝐞𝐧𝐥𝐞𝐯𝐢𝐧𝐠? Bekijk hem dan hier: scoh.nl/strategische-koers

Meer Actueel

Op dinsdag 26 september is het de Dag van de Voorschool! Op deze dag kunnen Haagse ouders/verzorgers van jonge kinderen een kijkje nemen bij voorscholen in de buurt. Er zijn rondleidingen en ouders kunnen hun kind direct inschrijven.

kinderen

Het nieuwe schooljaar 2023 - 2024 is van start gegaan, en wij bij SCOH zijn verheugd om onze leerlingen te verwelkomen voor een fantastisch jaar vol mogelijkheden.

rennende kinderen

Met de publicatie van ons jaarverslag 2022 laten we zien wat SCOH - met haar (peuter)scholen - bereikt heeft. En waar wij elke dag ons bed voor uitkomen: zorgen voor een kansrijke toekomst midden in Den Haag, midden in de samenleving.