Officiële lancering van de Strategische Koers tot 2030!

Tijdens de Eindejaarsbarbecue hadden we de eer de IJskoersman te verwelkomen, die ons meenam op een smakelijk avontuur van de strategische keuzes. De ijsmaker heeft de koers in zes verrukkelijke smaken (o.a. een bolletje Kansrijk Organiseren of Onderwijskwaliteit) geschept, en het was aan de aanwezigen om deze smaken te raden. De beloning? Een geweldig zomerspel om van te genieten!

ijskoersman

Meer Actueel

Op dinsdag 26 september is het de Dag van de Voorschool! Op deze dag kunnen Haagse ouders/verzorgers van jonge kinderen een kijkje nemen bij voorscholen in de buurt. Er zijn rondleidingen en ouders kunnen hun kind direct inschrijven.

kinderen

Het nieuwe schooljaar 2023 - 2024 is van start gegaan, en wij bij SCOH zijn verheugd om onze leerlingen te verwelkomen voor een fantastisch jaar vol mogelijkheden.

rennende kinderen

Met de publicatie van ons jaarverslag 2022 laten we zien wat SCOH - met haar (peuter)scholen - bereikt heeft. En waar wij elke dag ons bed voor uitkomen: zorgen voor een kansrijke toekomst midden in Den Haag, midden in de samenleving.