Officiële opening Huis van SCOH

Op woensdag 9 november is op feestelijke wijze het Huis van SCOH geopend, het hoofdkantoor van SCOH aan de Burgemeester Patijnlaan in Den Haag. Het kantoor ligt op de eerste verdieping in het NIBC-gebouw, tegenover het Vredespaleis en de Scheveningse Bosjes. 

Op woensdagmiddag om 15.00u verzamelden de genodigden in het Grand Café van The Zone op de begane grond. Na een korte toespraak van trotse bestuurders Joke Snippe en René Tromp werd op de eerste verdieping, bij de ingang van het SCOH-kantoor, het gouden lint doorgeknipt door stafmedewerkers Josefine Hoekstra en Samantha van Oel. Na een champagnetoost begaven de aanwezigen zich naar het Werkcafé, waar ze onder het genot van een muziekje, een hapje en een drankje met elkaar konden napraten. Kortom, een gezellige, geslaagde opening. Hieronder een selectie van foto's van de feestelijke bijeenkomst. We hopen dat alle SCOH'ers en andere geïnteresseerden zich bijzonder welkom voelen en een keertje binnenlopen.

lintje doorknippen SCOH kantoor

Meer Actueel

foto

Een mijlpaal is bereikt: de 100ste deelnemer van SCOH in Heel Holland Leert! In april nam de 100ste deelnemer van SCOH deel aan Heel Holland Leert.

basisschool kinderen vieren iftar oftewel suikerfeest

Marokkaanse donuts, briwats met kip en barrir: basisschool de Ontmoeting en de Oranje Nassauschool vierden samen het Suikerfeest. De basisscholen ontmoetten elkaar, deelden gerechten en leerden elkaars tradities.

kansrijkorganiseren

Expeditie Kansrijk Organiseren! Op donderdag 14 maart organiseerde onze werkgroep Kansrijk Organiseren een bijzondere studiedag voor o.a. onze (adjunct)directeuren en leden van het MT.