Officiële opening Huis van SCOH

Op woensdag 9 november is op feestelijke wijze het Huis van SCOH geopend, het hoofdkantoor van SCOH aan de Burgemeester Patijnlaan in Den Haag. Het kantoor ligt op de eerste verdieping in het NIBC-gebouw, tegenover het Vredespaleis en de Scheveningse Bosjes. 

Op woensdagmiddag om 15.00u verzamelden de genodigden in het Grand Café van The Zone op de begane grond. Na een korte toespraak van trotse bestuurders Joke Snippe en René Tromp werd op de eerste verdieping, bij de ingang van het SCOH-kantoor, het gouden lint doorgeknipt door stafmedewerkers Josefine Hoekstra en Samantha van Oel. Na een champagnetoost begaven de aanwezigen zich naar het Werkcafé, waar ze onder het genot van een muziekje, een hapje en een drankje met elkaar konden napraten. Kortom, een gezellige, geslaagde opening. Hieronder een selectie van foto's van de feestelijke bijeenkomst. We hopen dat alle SCOH'ers en andere geïnteresseerden zich bijzonder welkom voelen en een keertje binnenlopen.

lintje doorknippen SCOH kantoor

Meer Actueel

volleybaltoernooi 23

Woensdag 24 mei werd Sporthal Ockenburg gevuld voor ons jaarlijkse volleybaltoernooi. Dat dit toernooi in de belangstelling staat blijkt uit het feit dat er dit jaar maar liefst 48 teams (!) zich inschreven hadden. Daarmee zat het schema propvol.

maxima o3

Dinsdag 23 mei werd het startschot gegeven van het programma ‘Meer muziek in de Klas’.

Petra

'We kunnen niet zonder elkaar richting de toekomst'. Met die gedachten trapte René Tromp de dag af.