SCOH bij jou in de buurt?

Zoek SCOH in de buurt

Officiële opening Huis van SCOH

Op woensdag 9 november is op feestelijke wijze het Huis van SCOH geopend, het hoofdkantoor van SCOH aan de Burgemeester Patijnlaan in Den Haag. Het kantoor ligt op de eerste verdieping in het NIBC-gebouw, tegenover het Vredespaleis en de Scheveningse Bosjes. 

Op woensdagmiddag om 15.00u verzamelden de genodigden in het Grand Café van The Zone op de begane grond. Na een korte toespraak van trotse bestuurders Joke Snippe en René Tromp werd op de eerste verdieping, bij de ingang van het SCOH-kantoor, het gouden lint doorgeknipt door stafmedewerkers Josefine Hoekstra en Samantha van Oel. Na een champagnetoost begaven de aanwezigen zich naar het Werkcafé, waar ze onder het genot van een muziekje, een hapje en een drankje met elkaar konden napraten. Kortom, een gezellige, geslaagde opening. Hieronder een selectie van foto's van de feestelijke bijeenkomst. We hopen dat alle SCOH'ers en andere geïnteresseerden zich bijzonder welkom voelen en een keertje binnenlopen.

lintje doorknippen SCOH kantoor

Meer Actueel

Balonnenboog met juf en drie kinderen voor opening gebouw Vroondaal

Een vrolijke dag voor de kinderen en collega's van Kindcentrum Vroondaal: op 2 november betrokken zij hun splinternieuwe gebouw aan de Bertrand Russelllaan. Directeur Stephanie Kasteel: “Het resultaat is werkelijk práchtig.

foto steven spaans

Mensen die in het onderwijs werken, doen dit met hart en ziel. Zo ook Steven Spaans, die tijdens de SCOH Inspiratiedag op 19 september uitgeroepen werd tot 'Meest Inspirer

kind Prinsehaghe knutselt met wc-rol

Peuterschool Prinsehaghe heeft sinds kort een echt kunstatelier. Tijdens de voorschoolse opvang 's ochtends zit het atelier vaak al vol met kinderen; van kleuters tot en met kinderen uit groep vijf. Zij toveren allerlei voorwerpen om tot kunstwerken.