SCOH bij jou in de buurt?

Zoek SCOH in de buurt

Praktijkschool De Poort nu officieel 'Excellent'

Bijzonder nieuws over een van onze bijzondere scholen. Praktijkschool De Poort heeft het predicaat Excellent Onderwijs bemachtigd. De predicaten zijn voor scholen (of schoolsoorten) die onderwijs bieden van goede kwaliteit en zich daarnaast onderscheiden van andere goede scholen doordat ze uitblinken met een specifiek profiel. De profielen zijn beoordeeld door een onafhankelijke jury middels dossieronderzoek, een voorbereidingsgesprek en een jurybezoek. In totaal ontvingen 42 Nederlandse scholen de onderscheiding. De Poort deed haar aanvraag vanuit het programma Techniek. 

Op maandag 27 juni vond de feestelijke uitreiking plaats. Directeur Danielle van Maanen ontving het predicaat uit handen van Rogier Oet, Directeur Toezicht van de Onderwijsinspectie. In zijn toespraak roemde Oet de school niet alleen om haar kwalitatief hoogstaande techniekonderwijs, maar ook om het enthousiaste team en de positieve houding van docenten ten opzichte van leerlingen. "In gesprekken met leerlingen en ouders is het opgevallen hoe de docenten proberen het maximale uit de kinderen te halen en voor te bereiden op de samenleving", aldus Oet.

Omroep West heeft het feestelijke moment goed vastgelegd. Klik hier om het artikel te lezen en de uitzending te bekijken.

 

Spandoek Excellente school

Meer Actueel

Verhuisdoos met tape en sleutel

Het stafkantoor van SCOH gaat verhuizen. Sterker nog, het oude pand aan de Laan van Meerdervoort staat al leeg. Op 15 augustus nemen we intrek in het NIBC-gebouw tegenover het Vredespaleis. Het postadres blijft hetzelfde. Het nieuwe bezoekadres is:

ambulance

Afgelopen vrijdag kwam onze O.G Heldringschool langs op het NOS Jeugdjournaal. De leerlingen van de school hebben namelijk iets heel bijzonders geregeld voor de mensen in Oekraïne.

Foto Alisha

Alisha Chandoe werkt als pedagogisch medewerker op peuterschool de Horizon. Deze multiculturele school in de Haagse wijk Laakkwartier heeft momenteel drie groepen.