SCOH bij jou in de buurt?

Zoek SCOH in de buurt

René Tromp geïnstalleerd als nieuwe voorzitter

SCOH en SPCP heeft sinds begin dit schooljaar een nieuwe voorzitter van het College van Bestuur namelijk: René Tromp. Zijn eerste maanden als voorzitter zitten erop. Benieuwd naar zijn eerste indrukken? Hij vertelt er graag wat meer over:

René Tromp

Samen bouwen aan een sterke en toekomstbestendige organisatie

“Ik word blij van het ongelooflijke enthousiasme en de passie waarmee onze medewerkers en zich inzetten voor het belangrijke werk dat we doen” begint René, als hij terugblikt op de eerste twee maanden. “Die bevlogenheid is heel bijzonder”. Tegelijkertijd merkt hij ook hoe moeilijk het is om met zo’n lerarentekort. “De rol van iedereen op de (peuter)scholen, maar ook van het staf- en servicebureau is cruciaal’. Zonder elkaar kun je niet werken aan het beste onderwijs voor onze leerlingen. Belangrijk dus, om te bouwen aan een sterke en toekomstbestendige organisatie. René ziet hier zowel intern als extern kansen voor.

Tot slot is er een traject gaande waar René nauw bij is betrokken, namelijk: de nieuwe strategische agenda welke in 2023 ingaat. Belangrijke vragen als: “Hoe zijn wij van betekenis voor onze leerlingen? Hoe zijn we verbonden met onze omgeving?” staan hierbij centraal. “Laten we samen onze toekomstdroom ontdekken. Een visie met waardevolle mogelijkheden en ontwikkelingen voor onze leerlingen, medewerkers en partners. Een visie die ons verbindt, energie en richting geeft” aldus René.

Meer Actueel

lintje doorknippen SCOH kantoor

Op woensdag 9 november is op feestelijke wijze het Huis van SCOH geopend, het hoofdkantoor van SCOH aan de Burgemeester Patijnlaan in Den Haag.

Balonnenboog met juf en drie kinderen voor opening gebouw Vroondaal

Een vrolijke dag voor de kinderen en collega's van Kindcentrum Vroondaal: op 2 november betrokken zij hun splinternieuwe gebouw aan de Bertrand Russelllaan. Directeur Stephanie Kasteel: “Het resultaat is werkelijk práchtig.

foto steven spaans

Mensen die in het onderwijs werken, doen dit met hart en ziel. Zo ook Steven Spaans, die tijdens de SCOH Inspiratiedag op 19 september uitgeroepen werd tot 'Meest Inspirer