René Tromp geïnstalleerd als nieuwe voorzitter

SCOH en SPCP heeft sinds begin dit schooljaar een nieuwe voorzitter van het College van Bestuur namelijk: René Tromp. Zijn eerste maanden als voorzitter zitten erop. Benieuwd naar zijn eerste indrukken? Hij vertelt er graag wat meer over:

René Tromp

Samen bouwen aan een sterke en toekomstbestendige organisatie

“Ik word blij van het ongelooflijke enthousiasme en de passie waarmee onze medewerkers en zich inzetten voor het belangrijke werk dat we doen” begint René, als hij terugblikt op de eerste twee maanden. “Die bevlogenheid is heel bijzonder”. Tegelijkertijd merkt hij ook hoe moeilijk het is om met zo’n lerarentekort. “De rol van iedereen op de (peuter)scholen, maar ook van het staf- en servicebureau is cruciaal’. Zonder elkaar kun je niet werken aan het beste onderwijs voor onze leerlingen. Belangrijk dus, om te bouwen aan een sterke en toekomstbestendige organisatie. René ziet hier zowel intern als extern kansen voor.

Tot slot is er een traject gaande waar René nauw bij is betrokken, namelijk: de nieuwe strategische agenda welke in 2023 ingaat. Belangrijke vragen als: “Hoe zijn wij van betekenis voor onze leerlingen? Hoe zijn we verbonden met onze omgeving?” staan hierbij centraal. “Laten we samen onze toekomstdroom ontdekken. Een visie met waardevolle mogelijkheden en ontwikkelingen voor onze leerlingen, medewerkers en partners. Een visie die ons verbindt, energie en richting geeft” aldus René.

Meer Actueel

kansrijkorganiseren

Expeditie Kansrijk Organiseren! Op donderdag 14 maart organiseerde onze werkgroep Kansrijk Organiseren een bijzondere studiedag voor o.a. onze (adjunct)directeuren en leden van het MT.

Op de foto staan alle ICT-coördinatoren die mee zijn gegaan op de studiereis

Met maar liefst 20 enthousiaste ICT-coördinatoren, is het Leernetwerk ICT op drie dagen studiereis geweest naar Londen. Samen hebben zij de Bett Show bezocht; 's werelds grootste educatieve technologiebeurs.

Shanté Modeste, voor een kaart met de scholen en peuterscholen van SCOH (nummer 22 is de P. Oosterleeschool en hun peuterschool)

Wij zijn ontzettend trots om te mogen verkondigen dat Shanté Modeste, onderwijsassistente bij de P. Oosterleeschool, haar eigen kinderboek heeft geschreven. Een grote droom die voor haar uitkomt!