René Tromp geïnstalleerd als nieuwe voorzitter

SCOH en SPCP heeft sinds begin dit schooljaar een nieuwe voorzitter van het College van Bestuur namelijk: René Tromp. Zijn eerste maanden als voorzitter zitten erop. Benieuwd naar zijn eerste indrukken? Hij vertelt er graag wat meer over:

Kindercentrum Vroondaal

Samen bouwen aan een sterke en toekomstbestendige organisatie

“Ik word blij van het ongelooflijke enthousiasme en de passie waarmee onze medewerkers en zich inzetten voor het belangrijke werk dat we doen” begint René, als hij terugblikt op de eerste twee maanden. “Die bevlogenheid is heel bijzonder”. Tegelijkertijd merkt hij ook hoe moeilijk het is om met zo’n lerarentekort. “De rol van iedereen op de (peuter)scholen, maar ook van het staf- en servicebureau is cruciaal’. Zonder elkaar kun je niet werken aan het beste onderwijs voor onze leerlingen. Belangrijk dus, om te bouwen aan een sterke en toekomstbestendige organisatie. René ziet hier zowel intern als extern kansen voor.

Tot slot is er een traject gaande waar René nauw bij is betrokken, namelijk: de nieuwe strategische agenda welke in 2023 ingaat. Belangrijke vragen als: “Hoe zijn wij van betekenis voor onze leerlingen? Hoe zijn we verbonden met onze omgeving?” staan hierbij centraal. “Laten we samen onze toekomstdroom ontdekken. Een visie met waardevolle mogelijkheden en ontwikkelingen voor onze leerlingen, medewerkers en partners. Een visie die ons verbindt, energie en richting geeft” aldus René.

Meer Actueel

In 2022 starten we met de campagne voor de peuterscholen. We vertellen je er graag meer over!

Logo Van Hoogstratenschool

De Van Hoogstratenschool heeft een nieuwe huisstijl laten ontwikkelen. Waaronder een mooi logo, een website en schoolgids. Het voornaamste doel is om meer zichtbaarheid te creëren bij potentiële ouders en wijkbewoners.

Foto Gerard

Terugkijkend op een fantastische middag rondom het symposium over (On)gelijkheid in het onderwijs in de grote stad. Een belangrijk thema voor het onderwijs in Den Haag, voor nu en de toekomst!