SCOH's Volleybaltoernooi eindigt in triomf voor team De Poort

Woensdag 24 mei werd Sporthal Ockenburg gevuld voor ons jaarlijkse volleybaltoernooi. Dat dit toernooi in de belangstelling staat blijkt uit het feit dat er dit jaar maar liefst 48 teams (!) zich inschreven hadden. Daarmee zat het schema propvol.

volleybaltoernooi 23

Van bowlen tot photobooth. Het organiserend comité had alles uitstekend onder controle en dat maakte dat de sporthal het decor was van sportiviteit, mooie en creatieve wedstrijdkleding, fanatisme en vooral veel plezier. Dit alles gebeurde voor een gevulde tribune waar enthousiast bekenden werden aangemoedigd.

Na een spannende finale pakte de Poort de winst en werd gehuldigd. Naast sportiviteit en teamgeest werd er ook erkenning gegeven aan de teams die uitblonken in stijl en creativiteit. Op dit aspect ging de titel van 'Best Geklede Team' naar Team de Horizon.

De deelnemende teams en hun supporters verzamelden zich aan het einde van de avond op de dansvloer. Terwijl de muziek doorging, werd duidelijk dat het jaarlijkse volleybaltoernooi niet alleen een sportief evenement is, maar ook een gelegenheid is om samen te komen. Op naar de volgende editie!

Meer Actueel

Op dinsdag 26 september is het de Dag van de Voorschool! Op deze dag kunnen Haagse ouders/verzorgers van jonge kinderen een kijkje nemen bij voorscholen in de buurt. Er zijn rondleidingen en ouders kunnen hun kind direct inschrijven.

kinderen

Het nieuwe schooljaar 2023 - 2024 is van start gegaan, en wij bij SCOH zijn verheugd om onze leerlingen te verwelkomen voor een fantastisch jaar vol mogelijkheden.

rennende kinderen

Met de publicatie van ons jaarverslag 2022 laten we zien wat SCOH - met haar (peuter)scholen - bereikt heeft. En waar wij elke dag ons bed voor uitkomen: zorgen voor een kansrijke toekomst midden in Den Haag, midden in de samenleving.