SCOH's Volleybaltoernooi eindigt in triomf voor team De Poort

Woensdag 24 mei werd Sporthal Ockenburg gevuld voor ons jaarlijkse volleybaltoernooi. Dat dit toernooi in de belangstelling staat blijkt uit het feit dat er dit jaar maar liefst 48 teams (!) zich inschreven hadden. Daarmee zat het schema propvol.

volleybaltoernooi 23

Van bowlen tot photobooth. Het organiserend comité had alles uitstekend onder controle en dat maakte dat de sporthal het decor was van sportiviteit, mooie en creatieve wedstrijdkleding, fanatisme en vooral veel plezier. Dit alles gebeurde voor een gevulde tribune waar enthousiast bekenden werden aangemoedigd.

Na een spannende finale pakte de Poort de winst en werd gehuldigd. Naast sportiviteit en teamgeest werd er ook erkenning gegeven aan de teams die uitblonken in stijl en creativiteit. Op dit aspect ging de titel van 'Best Geklede Team' naar Team de Horizon.

De deelnemende teams en hun supporters verzamelden zich aan het einde van de avond op de dansvloer. Terwijl de muziek doorging, werd duidelijk dat het jaarlijkse volleybaltoernooi niet alleen een sportief evenement is, maar ook een gelegenheid is om samen te komen. Op naar de volgende editie!

Meer Actueel

foto

Een mijlpaal is bereikt: de 100ste deelnemer van SCOH in Heel Holland Leert! In april nam de 100ste deelnemer van SCOH deel aan Heel Holland Leert.

basisschool kinderen vieren iftar oftewel suikerfeest

Marokkaanse donuts, briwats met kip en barrir: basisschool de Ontmoeting en de Oranje Nassauschool vierden samen het Suikerfeest. De basisscholen ontmoetten elkaar, deelden gerechten en leerden elkaars tradities.

kansrijkorganiseren

Expeditie Kansrijk Organiseren! Op donderdag 14 maart organiseerde onze werkgroep Kansrijk Organiseren een bijzondere studiedag voor o.a. onze (adjunct)directeuren en leden van het MT.