Solliciteren in het onderwijs? Kom naar onze banenmarkt!

Op vrijdag 14 april 2023 organiseren we een SCOH Banenmarkt. Deze middag/avond zijn er diverse scholen van SCOH vertegenwoordigd.

banenmarkt

Je kan in gesprek gaan met directeuren en medewerkers van SCOH over vacatures voor schooljaar 2023-2024. Het is een laagdrempelige manier om een kort gesprek te hebben met een voor jou interessante school met een aantrekkelijke vacature. Zo kun je erachter komen waar scholen voor staan (hun onderwijsconcept) en wat SCOH kan betekenen voor jouw carrière. 

Ben je benieuwd wat SCOH jou nog meer kan bieden? Ga dan in gesprek met onze collega's van de Academie, zij-instroom, de peuterscholen en/of ons intern auditteam.

Wat te verwachten?

Bij binnenkomst ontvang je een schema met de scholen die aanwezig zijn, hun speerpunten & eventuele openstaande vacatures. Na een kort algemeen introductiepraatje kun je zelf rondlopen en de stands bezoeken die jou interessant lijken.

Heb je interesse? 

Meld je dan aan! Dit is mogelijk t/m 7 april 2023.

Aanmelden 

Hopelijk tot 14 april! Heb je nog vragen? Stuur dan een bericht naar: communicatie@scoh.nl

Meer Actueel

Op de foto staan alle ICT-coördinatoren die mee zijn gegaan op de studiereis

Met maar liefst 20 enthousiaste ICT-coördinatoren, is het Leernetwerk ICT op drie dagen studiereis geweest naar Londen. Samen hebben zij de Bett Show bezocht; 's werelds grootste educatieve technologiebeurs.

Shanté Modeste, voor een kaart met de scholen en peuterscholen van SCOH (nummer 22 is de P. Oosterleeschool en hun peuterschool)

Wij zijn ontzettend trots om te mogen verkondigen dat Shanté Modeste, onderwijsassistente bij de P. Oosterleeschool, haar eigen kinderboek heeft geschreven. Een grote droom die voor haar uitkomt!

Op de foto zie je Rudmileen en Ayat het lint doorknippen, samen met de wethouder Hilbert Bredemeijer

Den Haag, 24 januari 2024 — Gisteren, op woensdag 24 januari, was een gedenkwaardige dag voor kindcentrum Da Vinci. De wethouder Hilbert Bredemeijer heeft samen met Rudmileen en Ayat de prachtige nieuwe schoolbibliotheek officieel geopend.