Solliciteren in het onderwijs? Kom naar onze banenmarkt!

Op vrijdag 14 april 2023 organiseren we een SCOH Banenmarkt. Deze middag/avond zijn er diverse scholen van SCOH vertegenwoordigd.

banenmarkt

Je kan in gesprek gaan met directeuren en medewerkers van SCOH over vacatures voor schooljaar 2023-2024. Het is een laagdrempelige manier om een kort gesprek te hebben met een voor jou interessante school met een aantrekkelijke vacature. Zo kun je erachter komen waar scholen voor staan (hun onderwijsconcept) en wat SCOH kan betekenen voor jouw carrière. 

Ben je benieuwd wat SCOH jou nog meer kan bieden? Ga dan in gesprek met onze collega's van de Academie, zij-instroom, de peuterscholen en/of ons intern auditteam.

Wat te verwachten?

Bij binnenkomst ontvang je een schema met de scholen die aanwezig zijn, hun speerpunten & eventuele openstaande vacatures. Na een kort algemeen introductiepraatje kun je zelf rondlopen en de stands bezoeken die jou interessant lijken.

Heb je interesse? 

Meld je dan aan! Dit is mogelijk t/m 7 april 2023.

Aanmelden 

Hopelijk tot 14 april! Heb je nog vragen? Stuur dan een bericht naar: communicatie@scoh.nl

Meer Actueel

logo paul kruger

De school bestaat dit jaar 100 jaar. Om deze historische mijlpaal te vieren, worden er verschillende leuke activiteiten georganiseerd.

GMR scoh

De uitslag van de GMR-verkiezingen is bekend en is anders dan we gewend zijn! Hieronder volgt een uitleg over de invulling van de zetels. (zie afbeelding voor de namen van de nieuwe GMR) 

meester schaberg

De kop is eraf! Vandaag zijn de eerste twee landingsplaatsen op de Meester Schabergschool van start gegaan. De plekken zijn bedoeld voor kinderen met een migratieachtergrond die nog niet in een reguliere nieuwkomersgroep terecht kunnen.