Solliciteren in het onderwijs? Kom naar onze banenmarkt!

Op vrijdag 14 april 2023 organiseren we een SCOH Banenmarkt. Deze middag/avond zijn er diverse scholen van SCOH vertegenwoordigd.

banenmarkt

Je kan in gesprek gaan met directeuren en medewerkers van SCOH over vacatures voor schooljaar 2023-2024. Het is een laagdrempelige manier om een kort gesprek te hebben met een voor jou interessante school met een aantrekkelijke vacature. Zo kun je erachter komen waar scholen voor staan (hun onderwijsconcept) en wat SCOH kan betekenen voor jouw carrière. 

Ben je benieuwd wat SCOH jou nog meer kan bieden? Ga dan in gesprek met onze collega's van de Academie, zij-instroom, de peuterscholen en/of ons intern auditteam.

Wat te verwachten?

Bij binnenkomst ontvang je een schema met de scholen die aanwezig zijn, hun speerpunten & eventuele openstaande vacatures. Na een kort algemeen introductiepraatje kun je zelf rondlopen en de stands bezoeken die jou interessant lijken.

Heb je interesse? 

Meld je dan aan! Dit is mogelijk t/m 7 april 2023.

Aanmelden 

Hopelijk tot 14 april! Heb je nog vragen? Stuur dan een bericht naar: communicatie@scoh.nl

Meer Actueel

Op dinsdag 26 september is het de Dag van de Voorschool! Op deze dag kunnen Haagse ouders/verzorgers van jonge kinderen een kijkje nemen bij voorscholen in de buurt. Er zijn rondleidingen en ouders kunnen hun kind direct inschrijven.

kinderen

Het nieuwe schooljaar 2023 - 2024 is van start gegaan, en wij bij SCOH zijn verheugd om onze leerlingen te verwelkomen voor een fantastisch jaar vol mogelijkheden.

rennende kinderen

Met de publicatie van ons jaarverslag 2022 laten we zien wat SCOH - met haar (peuter)scholen - bereikt heeft. En waar wij elke dag ons bed voor uitkomen: zorgen voor een kansrijke toekomst midden in Den Haag, midden in de samenleving.