Solliciteren in het onderwijs? Kom naar onze banenmarkt!

Op vrijdag 14 april 2023 organiseren we een SCOH Banenmarkt. Deze middag/avond zijn er diverse scholen van SCOH vertegenwoordigd.

banenmarkt

Je kan in gesprek gaan met directeuren en medewerkers van SCOH over vacatures voor schooljaar 2023-2024. Het is een laagdrempelige manier om een kort gesprek te hebben met een voor jou interessante school met een aantrekkelijke vacature. Zo kun je erachter komen waar scholen voor staan (hun onderwijsconcept) en wat SCOH kan betekenen voor jouw carrière. 

Ben je benieuwd wat SCOH jou nog meer kan bieden? Ga dan in gesprek met onze collega's van de Academie, zij-instroom, de peuterscholen en/of ons intern auditteam.

Wat te verwachten?

Bij binnenkomst ontvang je een schema met de scholen die aanwezig zijn, hun speerpunten & eventuele openstaande vacatures. Na een kort algemeen introductiepraatje kun je zelf rondlopen en de stands bezoeken die jou interessant lijken.

Heb je interesse? 

Meld je dan aan! Dit is mogelijk t/m 7 april 2023.

Aanmelden 

Hopelijk tot 14 april! Heb je nog vragen? Stuur dan een bericht naar: communicatie@scoh.nl

Meer Actueel

volleybaltoernooi 23

Woensdag 24 mei werd Sporthal Ockenburg gevuld voor ons jaarlijkse volleybaltoernooi. Dat dit toernooi in de belangstelling staat blijkt uit het feit dat er dit jaar maar liefst 48 teams (!) zich inschreven hadden. Daarmee zat het schema propvol.

maxima o3

Dinsdag 23 mei werd het startschot gegeven van het programma ‘Meer muziek in de Klas’.

Petra

'We kunnen niet zonder elkaar richting de toekomst'. Met die gedachten trapte René Tromp de dag af.