Terugblik Studie-eendaagse

'We kunnen niet zonder elkaar richting de toekomst'. Met die gedachten trapte René Tromp de dag af. Het programma bestond uit een inspirerende lezing van Wouter Hart over werken vanuit de bedoeling en niet vanuit de oplossing. 

Petra

ME+U | master your inner game, liet ons kleur bekennen door op zoek te gaan naar de overeenkomsten en onze verschillen. Verder ontdekten en verdiepten we samen met het Gilde in het zonnige Den Haag.

De avond werd afgesloten in BLÊR. Waar (bijna) iedereen de sterren van de hemel zong. Bleyenberg Den Haag. Hilariteit alom!

Onze conclusie? Een dag vol ontmoetingen en inspiratie samen met het Huis van SCOH en de (adjunct)directeuren.

Meer Actueel

Teamleden van ons Kindcentrum O3 spelen na hoe verbindingen in de hersenen gemaakt worden. Zij waren aanwezig tijdens de 'Heel Holland leert Anders organiseren'-dag.

Onze projectgroep "Kansrijk Organiseren" vierde onlangs haar eerste jubileum. Kansrijk Organiseren is ontstaan vanuit de urgentie om het lerarentekort aan te pakken.

Op de afbeelding zie je het schoolkoor de Vliermeent en Zoetemeers gemengd koor 'New Sound '78'. Ze staan samen op een groot podium met in het midden dirigent Kees van Venetie.

Op 28 oktober was het schoolkoor van cbs De Vliermeent onderdeel van een concert met als thema “Filmmuziek”.

Een foto van Alisha Chandoe

Alisha Chandoe is een gepassioneerde coach bij vijf peuterscholen van SCOH en gedreven door haar liefde voor kinderen en hun ontwikkeling.