Terugblik Studie-eendaagse

'We kunnen niet zonder elkaar richting de toekomst'. Met die gedachten trapte René Tromp de dag af. Het programma bestond uit een inspirerende lezing van Wouter Hart over werken vanuit de bedoeling en niet vanuit de oplossing. 

Petra

ME+U | master your inner game, liet ons kleur bekennen door op zoek te gaan naar de overeenkomsten en onze verschillen. Verder ontdekten en verdiepten we samen met het Gilde in het zonnige Den Haag.

De avond werd afgesloten in BLÊR. Waar (bijna) iedereen de sterren van de hemel zong. Bleyenberg Den Haag. Hilariteit alom!

Onze conclusie? Een dag vol ontmoetingen en inspiratie samen met het Huis van SCOH en de (adjunct)directeuren.

Meer Actueel

foto

Een mijlpaal is bereikt: de 100ste deelnemer van SCOH in Heel Holland Leert! In april nam de 100ste deelnemer van SCOH deel aan Heel Holland Leert.

basisschool kinderen vieren iftar oftewel suikerfeest

Marokkaanse donuts, briwats met kip en barrir: basisschool de Ontmoeting en de Oranje Nassauschool vierden samen het Suikerfeest. De basisscholen ontmoetten elkaar, deelden gerechten en leerden elkaars tradities.

kansrijkorganiseren

Expeditie Kansrijk Organiseren! Op donderdag 14 maart organiseerde onze werkgroep Kansrijk Organiseren een bijzondere studiedag voor o.a. onze (adjunct)directeuren en leden van het MT.