Wethouder Hilbert Bredemeijer neemt een kijkje op onze Meester Schabergschool

Wethouder Hilbert Bredemeijer bezocht vrijdag 28 januari onze Meester Schabergschool, de eerste GOUD school van Den Haag. Laila Boulakjar, inhoudelijk schoolleider, vertelde waarom de Meester Schabergschool voor GOUD onderwijs gekozen heeft en wat de eerste effecten zijn. 

Bezoek Wethouder

Hanneke van Keeken (als adviseur CED-groep aan de school verbonden) legde uit hoe zij de school helpt bij de driejarige implementatie van GOUD onderwijs. Tot slot was er een rondleiding door de school en een klassenbezoek waardoor Hilbert Bredemeijer zelf kon ervaren wat GOUD onderwijs in de praktijk inhoudt.
 

Wil je meer over GOUD onderwijs weten? Ga dan naar: https://bit.ly/3L1V61k

overleg
presentatie laila
klas
klas

Meer Actueel

foto

Een mijlpaal is bereikt: de 100ste deelnemer van SCOH in Heel Holland Leert! In april nam de 100ste deelnemer van SCOH deel aan Heel Holland Leert.

basisschool kinderen vieren iftar oftewel suikerfeest

Marokkaanse donuts, briwats met kip en barrir: basisschool de Ontmoeting en de Oranje Nassauschool vierden samen het Suikerfeest. De basisscholen ontmoetten elkaar, deelden gerechten en leerden elkaars tradities.

kansrijkorganiseren

Expeditie Kansrijk Organiseren! Op donderdag 14 maart organiseerde onze werkgroep Kansrijk Organiseren een bijzondere studiedag voor o.a. onze (adjunct)directeuren en leden van het MT.