SCOH Inspiratiedag 2022

Het was een fantastische dag, 19 september 2022. Op die dag kwamen de +1000 medewerkers van SCOH samen in het World Forum in Den Haag voor de SCOH Inspiratiedag. Het thema van de dag was 'Samen in Beweging'. Het onderwijs is namelijk enorm in beweging. Dat vraagt iets van ons, als mensen die in en voor het onderwijs werken en als organisatie. Na jaren van 'de schouders eronder' en gedwongen afstand door corona was het geweldig om als SCOH'ers weer op één plek samen te komen. 

Het werd een vrolijke en luchtige dag, waarop velen weer oude bekenden tegenkwamen, sommigen een dansje waagden, de deelnemers meer dan 30 verschillende workshops volgden en we luisterden naar fantastische sprekers Dieter Möckelmann en Paul Smit. Het programma werd afgesloten met een optreden van More Balls Than Most en interactieve feestband Mike's Piano Show. Een dag om niet snel meer te vergeten.

Bekijk hier de aftermovie van de Inspiratiedag voor een sfeerimpressie.
Lees hier de interviews met medewerkers Steven Spaans en Hilda Boymans die tijdens de Inspiratiedag werden uitgeroepen tot 'Meest Inspirerende SCOH'er'

 

podium inspiratiedag

Meer Actueel

banenmarkt

Op vrijdag 14 april 2023 organiseren we een SCOH Banenmarkt. Deze middag/avond zijn er diverse scholen van SCOH vertegenwoordigd.

logo paul kruger

De school bestaat dit jaar 100 jaar. Om deze historische mijlpaal te vieren, worden er verschillende leuke activiteiten georganiseerd.

GMR scoh

De uitslag van de GMR-verkiezingen is bekend en is anders dan we gewend zijn! Hieronder volgt een uitleg over de invulling van de zetels. (zie afbeelding voor de namen van de nieuwe GMR)